Bursa

Kan donduran görüntü! Üzerine tekerlek koyup...

17:32 26 Aralık 2018 6 Yorum Var
Kan donduran görüntü! Üzerine tekerlek koyup...

Bursa'da bir köpek, üzerine lastik tekerlek konulduktan sonra ateşe verilerek yakıldı. Tamamen yanan köpeği bulan çevre sakinleri olaya tepki gösterdi.

Bursa’da İznik-Yenişehir Yolu üzerindeki Derbert Mevkii'nde bulunan İzinik Gölü kenarında vatandaşlar, yakılarak öldürülmüş bir köpek buldu. Köpeğin üzerine otomobil tekerleği konulduğu ardından ateşe verildiği tahmin ediliyor. Vatandaşlar ve hayvanseverler, vahşete tepki gösterdi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Ytyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay be .umarım bu yaratıklar bulunur.Bunu yapan çocuk dahi olsa bunlar bulunsun .zira ileride bunlar insan katlediyor.Yok insan kalıntısı göremiyorum..Çocuk da olsa yetişkin de olsalar bunlar büyük tehlike .Allah havale ediyorum.Tez yok olurlar umarım.
    Cevapla
  • Kastamonulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu vicdansızlara hakettiğini ver. Siz kurtulmadınız, ahirette başınızı öyle bir belaya soktunuzki o masum hayvan söke söke hakkını alacak.
    Cevapla
  • Zalim 5 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyecek söz bulamıyorum.Bu vicdansızı bu soysuzu Allah kahretsin. Ne geçti eline.Allaha inanan bunu yapmaz.Ölümü tadınca sen ne yapacaksın.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vahşeti acımasızlığı yapanı Allah ıslah eylesin.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Abi bunu hangi insan hangi vijdan hangi merhanet duygusu ile yapar? Bunu yapan insanlarin yuzunden basimiza cok buyuk nusubetler gelirse sasirmam. Allahim bu insanlarin serrinden vatani milleti ve dilsiz canlilar havanlari korusun. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.