Bursa

Genç hemşirenin feci ölümü!

09:55 18 Ocak 2019 10 Yorum Var
Genç hemşirenin feci ölümü!

Bursa'da bunalıma girip 5. kattan kendini boşluğa bırakan genç hemşire kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yıldırım İlçesi, Erikli Mahallesi, Eflak Caddesi üzerinde bulunan 5. katlı bir apartmanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre Bursa'da bir devlet hastanesinde kadın doğum bölümünde hemşirelik yapan 32 yaşındaki Elvan İçin, sabah saat 05.00 sularında arkadaşlarıyla otururken sigara içmek için cama çıktı. Camdan kendini boşluğa bırakan genç kadın 5'inci kattan zemine çakıldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından genç hemşireyi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Elvan İçin hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri, İçin'in arkadaşlarını ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürürken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı. Öte yandan, Elvan İçin'in 2012 yılında memuriyete başladığı, 2014 yılından itibaren de Bursa'da bir devlet hastanesinde görev yaptığı öğrenildi. 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • 43... 5 yıl önce Şikayet Et
    Atladimi,atildimi ?
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    işyerindeki mobinge dayanamamıştır
    Cevapla
  • aslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Doktorluk hemşirelik zor mesleklerdir belkide çalışmak zorunda olduğu için bu işi yapıyordur ondan bunalıma girmiştir bence herkes yapabileceği meslekleri seçmeli severek çalışacağı bir iş yapmalı.
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Genç bir kardeşimiz ölüme atlamış gerçekten çok üzücü ancak o anki psikolojik durumunu bilmiyoruz. Ama şunu kesin biliyorum ki çocuklarımızı eğitirken Allah sevgisi, peygamber sevgisi ve peygamberimizin yaşayışı hakkında eğitim veremiyorsak bu gibi olaylarla daha çok karşılaşacağımız görünüyor. Bunun şimdiden önüne geçmek için çocuklarımıza bu eğitimleri vermemiz gerekir. Dünya ölümden ibaret değil önümüzde sonsuz bir Ahiret hayatı var. Dünyada buna göre yaşamamız gerekir
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    gençlerdeki maneviyat eksikliği ailelerde geçimsizlik işyerlerinde haksızlık insanları bunalıma sürüklüyor 10 yıl sonra hergün 3-5 kişi mahllede işyeri sokağında aşağıya talarsa intihar ederse şaşırmayın üniversite öğrenciler tıp fakültesi öğrenciler 1 ayda 20 kişi intihar etti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.