Bursa

Ayı inine giren avcıya büyük sürpriz!

08:12 11 Şubat 2019 5 Yorum Var
Ayı inine giren avcıya büyük sürpriz!

Bursa'da domuz avına çıkan 2 kişi, ayı saldırısından son anda kurtuldu. Bir süre sonra ine yaklaşan avcılar, yeni doğmuş 3 yavru ayı görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Kentin dağlık kesiminde av köpekleriyle birlikte domuz avına çıkan 2 kişi, karla kaplı arazide üzeri çalılarla kaplı alanı fark etti. Avcılar yaklaştığı sırada, çalıların altındaki inden bir anda ayı çıktı. Büyük korku yaşayan avcılar, üzerlerine gelen ayıdan hızla koşarak kurtuldu. Bir süre sonra ayı bölgeden uzaklaştı.

Olayın şokunu atlatan avcılar, tekrar ine yaklaşınca minik sürprizle karşılaştı. İnde yeni doğmuş 3 yavru ayı gören avcılar büyük şaşkınlık yaşadı. Yavruları kısa süre seven avcılar, daha sonra inden uzaklaştı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler ilgi çekti.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tip cahil insanlarla mı Avrupa ülkeleriyle rekabet edeceğiz,biz bir adım ilerleriz,onlar on adım. pööööööhh.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • helal 5 yıl önce Şikayet Et
    Cesaret bu olsa gerek.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendine doğa dostu diyen bu cahil züppeler ellediğiniz yavruları sizin kokunuz yüzünden anne ayının bir daha beslemeyeceğini ve ölüme terk edeceğini de bilmeniz gerekirdi... Sosyal medyada beğeni alın diye yaptığınızı beğendiniz mi?..
    Cevapla
  • Ecdad 5 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyada BEGENI almak için videoya çekip ne güzel hayvansever olduklarını kanıtlamaya çalışan Bir kaç SOSYAL MEDYACI daha.yeni doğmuş hiç bir hayvan ellenmez....HELE HELE YABANI HAYVAN HIC. Birde guya DOGA insanı olacaklar
    Cevapla
  • Bozok 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayvana ininde bile rahat yok yaa, Millet doğal yaşam korunsun diye yırtınıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.