Bursa

Başkan Aktaş'tan YEPSAN fabrikasına ziyaret

16:42 11 Şubat 2019
Başkan Aktaş'tan YEPSAN fabrikasına ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, otomotiv, savunma ve havacılık sektöründe faaliyet gösteren YEPSAN fabrikasını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bursa ve Ankara'da faaliyetlerini sürdüren YEPSAN'nın Kayapa'daki fabrikasında incelemelerde bulunan Aktaş, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mehmet Baş'a, Bursa ve ülke ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Aktaş, katma değer ve ileri teknolojili üretimin önemine dikkati çekti.

Aktaş, fabrikayı gezerken gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"15 ay önce göreve geldim ve bu 15 ayda şehir trafiğinin düzeltilmesi ile ilgili akıllı kavşak uygulamaları, sinyalizasyon revizyonları, şerit genişletmeleri ve birkaç yeni köprü gibi küçük dokunuşlar yaptık. Su ve raylı sistemde indirimler yaptık. Vatandaşımızın faydasına olmayan bazı konuları da devreden çıkardık. Daha yapılacak çalışmaların çok küçük bir kısmını yaptık. Ayrıca bu 15 ayda çok ciddi projeler üzerine çalıştık. Başta Acemler ve raylı sistem olmak üzere işin uzmanlarıyla birlikte muazzam bir yol haritası belirledik. Yeni dönemde inşallah dolu dolu hepsini hayata geçireceğiz. Bu şehre kim hizmet ettiyse başımızın tacıdır ancak Bursa"nın bundan sonra daha da hızlı koşması lazım. Bu aşamada şehirlerin hızlı koşmasının ülkenin istikrarıyla doğru orantılı olduğunu da unutmayalım."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy da eşlik etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.