Bursa

Küfür etti diye mermi yağmuruna tuttu!

11:14 23 Mayıs 2019 2 Yorum Var
Küfür etti diye mermi yağmuruna tuttu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, kendisine küfür ettiği iddiasıyla yolunu kestiği şahsı 8 kurşunla ağır yaraladı. Saldırı sonrasında olay yerinden kaçan zanlı bu halde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ortaköy Mahallesi'nde İbrahim K.'nin yolu, evine doğru yürüdüğü sırada arkadaşı tarafından otomobille kesildi. Otomobilden inen şahıs, İbrahim K.'ye kurşun yağdırdı. İbrahim K., vücuduna isabet eden 8 kurşunla ağır yaralanırken, saldırgan otomobiline binerek olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan İbrahim K., çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bacak, kalça ve ayaklarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan İbrahim K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

'BİR ANLIK SİNİR' DEDİ

Kayıplara karışan Murat Y. ve Önder Ç., İnegöl Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen ortak operasyonla dere kenarında saklanırken yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganların üzerinden 1 tabanca, 1 pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Yanında bulunan arkadaşının 6 farklı suçtan arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan şahıslar jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Her iki şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesinde Murat Y., İbrahim K'nın kendisine küfür ettiği için bir anlık sinirle vurduğunu iddia ettiği öğrenildi.

Hastanede tedavisi devam eden İbrahim K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    6 farklı suçtan aranıyor muş. Adalete bak
    Cevapla
  • safak yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    küfür edip kurşunu yiyen bi daha birine küfür ederken düşünür artık herhalde
    Cevapla
  • servet 4 yıl önce Şikayet Et
    ifdesini alır bırakırlar şimdi öldürmemiş ya iyi hal vicdanından ve bir anlık sinirden dolayı herif altı farklı suçtan aranıyormuş be kardeşim bu nasıl bir adalettir..
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.