Bursa

Cezaevinden tahliye olan karısına kurşun yağdırdı

07:17 24 Ağustos 2019 2 Yorum Var
Cezaevinden tahliye olan karısına kurşun yağdırdı

BURSA'da, 10 gün önce cezaevinden tahliye olan Esengül T. (45), evde tartıştığı eşi Serdar T., tarafından tabanca ile vuruldu. Esengül T., ayaklarına isabet eden 2 mermi ile yaralanırken, polis kaçan eşinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay Hacıseyfettin Mahallesi Topraklı Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden 10 gün önce tahliye olduğu öğrenilen Esengül T. ile eşi Serdar T. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Evde kimsenin olmadığı bir sırada maydana gelen tartışma sırasında iddiaya göre belinden tabancasını çıkaran Serdar T., eşine kurşun yağdırdı. Esengül T. kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli Serdar T. ise olay yerinden kaçtı.

Silahla sesleri üzerine apartmanda oturanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yarine gelen sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Esengül T., ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan ve ayaklarına iki merminin isabet ettiği belirlenen Esengül T.'nin hayati tehlike sinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, olay yerinden kaçan Serdar T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • TOZKOPARAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakarya, saf çocuğu masum anadolunun divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    tek çare şeriat
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısas.. şeriat dedinmi insanlar ürküyor..DİN'in şeriat olduğunu bile bilmeyen cahillestirilmis bir toplum olduk .halbuki dinimiz ne güzel kurallar koymuş kökten caydırıcı.. kısasa kısas... öldürürsen ölürsün, çalarsan uzvun kesilir uygulayın bakalım ne oluyor.. görelim adalet neymiş
    İlk beğenen sen ol
  • Orhangazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz insanların elinde çok silah bulunuyor!
    Cevapla
  • Serra 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden kadınlar mı daha çok cefakar olur kocanın her türlü sorununa göğüs gerer ama yinede saygıda kusur etmezdi. Yoksa erkekler mi aldıkları eşlerin sığınacakları Allahın emaneti olan bir liman olarak mı görürdü? Allahtan daha çok mu korkardı eskiden erkekler? Hangisi kayboldu. Düşman ne yazıkki top ve tüfekle girmedi ülkeye. En önemli değeri kaybetti benim canım ülkemin saf masum kirlenmemiş insanları..... Yazık çok yazık
    Cevapla
  • Zekeriya 4 yıl önce Şikayet Et
    IDAM- Idam olmadan bu insanlari yok edemeyiz. Cezalardan korkmuyorlar ki, iki üc kisiyi as bak nasil azaliyor bu olaylar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.