Bursa

Yok böyle düğün! Damadı bu hale getirdiler

16:40 01 Eylül 2019 11 Yorum Var
Yok böyle düğün! Damadı bu hale getirdiler

Bursa'nın İznik ilçesinde, düğün öncesi, damat Özkan Uslu'ya arkadaşları tarafından yapılan şakalar, görenleri güldürdü. Şalvar giydirilen damat başında tülbent ve ağzında emzikle, el arabasıyla sokak sokak gezdirildi. Damat, gelin evine emekleyerek gitti.



İznik'te, nişanlısı Nilay Uslu (23) ile evlenen Özkan Uslu'ya (26) düğün öncesi arkadaşları tarafından eğlence hazırlandı. Eğlencede damada yapılan şakalar ise görenleri güldürdü. Başında onlarca yumurta kırılan damada şalvar giydirilip, ağzına emzik verildi. Daha sonra el arabasına bindirilen damat Uslu, sokak sokak gezdirildi. Son olarak arkadaşları tarafından üstü yırtılan damat, gelin evine emekleyerek gitti.



 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Rotterdam 4 yıl önce Şikayet Et
    kadini asagilamak erkegi boyle giydirirek oluyor galiba. Sizin gelenegiz gelecegi karartmaya yeter,
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Rezilligin adı eglence olmuş
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan Ma’nevi çizgiden çıkarsa böyle pespaye ve gülünç duruma düşer Evlenmek sadece cinsellik zevk değildir neslin korunması ve devamı dır Allah emridir hayatın çok ciddi ve önemli bir başlangıcıdır Bu nedir böyle kepazelik Allah akıl versin söylenecek başka bir şey yok.
    Cevapla
  • Nusret 4 yıl önce Şikayet Et
    Kepaze herifler...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rezillik bunr insanlıktan nasip almamışlar insan şerefli bir varlıkken yapılana bak adında şaka yazıklar olsun damata ve arkadaşlarına bunlardan hiç birşey olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.