Bursa

Serviste unutulan çocuk kayboldu!

16:14 09 Kasım 2019 5 Yorum Var
Serviste unutulan çocuk kayboldu!

Bursa'da anaokuluna giderken uyuyakalan ve kapısı açık bırakılan minibüsten inerek kayboldu. Kaybolan çocuğu polis ekipleri sokakta tek başına yürürken fark etti. Çocuğu ailesine teslim eden ekipler servis şoförü ile okul kurucu üyesi hakkında adli işlem başlattı.

Bursa'da, anaokuluna gitmek için bindiği öğrenci servisinde unutulan ve kapısı açık bırakılan araçtan inerek kaybolan 4 yaşındaki çocuk polis tarafından sokakta bulundu.

ARAÇTAN İNEN ÇOCUK SOKAKTA DOLAŞMAYA BAŞLADI

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi'nde yaşayan S.K, aynı ilçedeki bir anaokuluna gitmesi için ailesi tarafından servise bindirildi. Uyuyakalan çocuk anaokuluna gelindiğinde araçtan inmedi.

 

 

S.K'nın uyuduğunu fark etmeyen servis şoförü S.İ. ile servis görevlisi S.A, aracı bir sonraki servis hareketine kadar beklemek üzere Soğanlı Mahallesi’ndeki bir sokağa park etti. Havalanması için minibüsün kapılarını açan şoför aracın yanından uzaklaştı.

EKİPLER ÇOCUĞU SOKAKTA FARK ETTİ

 

 

Bu sırada uyanan S.K, araçtan inerek sokakta dolaşmaya başladı. Bölgede devriye gezerken çocuğun kaybolduğunu fark eden Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, S.K'yı ekip aracına bindirerek emniyete götürdü.
Polis, çocuğun kendini ifade edememesi üzerine yakın bölgedeki tüm anaokullarıyla iletişime geçti.

Bir anaokulunun öğrencisinin sabah okula gelmediğini belirleyen ekipler, kimliğini tespit ettikleri çocuğu ailesine teslim etti. Okul görevlilerinin, S.K’nın okula gelmediği halde ailesiyle iletişime geçmediği belirtildi.

Emniyette ifadeleri alınan kişiler hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    sorum bir servis aracında yardımcı elaman yokmu iki aile şikayetçi olmamışssa çocuk o aileye ait değil demek servis şöförleri denettimi gevşek çocukta ezerler kaybederlerde hayvan hakları olsa ülke ayağa kalkmıştı insanların değeri kalmamış konuyla ilgili yetkilileri göreve çağırıyorum yaptırım uygulayın
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okumadan yorum yaparsan böyle zırvalarsın işte. Asıl sorun sen ve senin gibi peşin hükümlü kişiler
    İlk beğenen sen ol
  • hüseyin abi 4 yıl önce Şikayet Et
    anne babalar lütfen çocuklarınızın okula gidiş ve çıkış saatlerinde serviş şoferlerini veya öğretmenini arayarak bilgi alın..yoksa bu olayların önüne geçemeyiz. bu hayatta bizler için daha önemli ne varki..
    Cevapla
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Dört yaşında bir çocuğun okulda ne işi var ya?..Bırakında çocuk az büyüsün.Ne ana okuluymuş Allah aşkına ne günlere kaldık..
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuklardan kim sorumlu sayım yapılmıyormu.nerde bu çocuk diyen olmamışmı okulda.ayrıca servis şöförleride kaç kişi alıp teslim ettiğini takip etmeli ve servis aracını çocuklar indikten sonra koltukları gezmeli
    Cevapla
  • Anne 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya servisin kapıları kapalı olsaydı ve çocuk havasızlıktan ölseydi ya o çocuk sokak sokak gezerken kötü niyetli kişilerin eline düşseydi bunun hesabını kim verecekti Sorumsuzlara en ağır cezaları verin ki akılları başlarına gelsin!!! Çocuğa ve ailesine de geçmiş olsun Rabbim korumuş yavruyu verilmiş sadakanız varmış yine de şükür kurbanı kesmenizi tavsiye ederim evladınız çok büyük bir tehlikeden Kurtulmuş çünkü Allah ü Teâlâ nın izniyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.