Bursa

Otomobilden atıldığı iddia edilen kadın yaşam savaşı veriyor

06:50 03 Şubat 2020 9 Yorum Var
Otomobilden atıldığı iddia edilen kadın yaşam savaşı veriyor

Bursa’da tartıştığı eşi tarafından otomobilden atıldığı iddia edilen 24 yaşındaki kadın hastanede ölüm kalım mücadelesi veriyor.

Olay, gece yarısı Bursa-İzmir kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi F.Ö. ile tartışan 24 yaşındaki F.Ö., otomobile binip Karacabey’e doğru yola çıktı. Tartışmanın büyümesi sonrası, eşi tarafından otomobilden atıldığı iddia edilen F.Ö., ağır yaralı olarak Uludağ Ünirvesitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan bir çocuk annesi genç kadın, hayat mücadelesi veriyor.

Ailesinin tedirgin bekleyişi hastane bahçesinden devam ederken, baba B.O., “Şu an hastanenin önünde bekliyoruz. Kocası tarafından otomobilden atılmış. 5 yıllık evliler. Daha önce hiç maddi veya başka bir sıkıntısı yoktu. 2 saat içerisinde ne olduysa oldu. İzmir yolunda ilerlerken, kızımı otomobilden aşağı atmış. Sağlık durumu hiç iyi değil. Her gün televizyonlarda görüyoruz. Ama hiçbir şeyin yapıldığını görmedim. Adamlar dışarıda. Daha diyecek hiçbir şeyim yok. Ben de bir silah alıp onları vurup cezaevine mi gireyim?” diye dert yandı.
 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    erkek allaha bağlı allaha itaat ederse kadında çocuklarda sana itaat eder.dinen kadının kocasına itaat etmesi lazım kocası günahkar olsa bile erkek eşine kadında eşine zulmetmeyecek adaleti saygıyı gözetecek
    Cevapla
  • cocuk 4 yıl önce Şikayet Et
    biz evlenmek icin kadin ararken millet kadinlara nasil davraniyor
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Adımız Müslüman Lakin Ülkemizde ZİNA SUÇ DEĞİL BUNU NASIL İZAH EDERSİNİZ ? ZİNA nın Yasalarımızdan suç olmaktan çıkarılması AİLE BİRLİK VE BERABERLİĞİNE SIKILAN BİR KURŞUN DEĞİLSE NEDİR ??? 2019 Yılında Türkiye de 143 bin küsür boşanma gerçekleşmiş yuvalar gümbür gümbür yıkılıyor nereye gidiyoruz ???
    Cevapla
  • İ.SERKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    BEN HEP DERİM BUGÜNÜMÜZE HAMDOLSUN. bu ülkede ölülerimizi yıkayacak dini vecibeleri yerine getirecek imam bulunamadığı günlerden gelmişiz bugüne. çağdaşlık diye gençlerin sevgili olmasına izin veren ebebeynlere ne demeli.
    İlk beğenen sen ol
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiye toplumunu bekleyen en büyük tehlike ailenin batida seytana tapan siyonistlerin yaptigi gibi ifsat olmasidir. hizli bi sekilde ilerliyoruz ifsat olmaya. 20-40 sene sonra ne asker nede erkek kalacak. büyük cogunluk ailede yetismemis lümpen, egoist hedoist ve gay lezbiyen olacak. batida bu basarildi nerdeyse..kadina siddet hayir dogru degil bi kadina bunu yapmak ama acil sekilde kadini ifsat eden medyaya el atilmali. en önemlisi bu. gerekirse iranda oldugu gibi sansür yapilsin. ve islami anlatan kuran esas li bi toplum insaasina baslansin. batinin cöp yasalari hepsi atilsin.yoksa atom bombasi atilsa bu kadar zarar verilmez bi topluma.bu haberlerin sonu yoksa gelmiyecek ..
    Cevapla
  • İstanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    Meselenin iç yüzünü bilmeden hakka girecek ifadelerden kaçınalım lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.