Bursa

Görenler şaşıp kalıyor! 40 yıldır hiç doktora gitmedi

09:49 05 Şubat 2020 3 Yorum Var
Görenler şaşıp kalıyor! 40 yıldır hiç doktora gitmedi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Süleymaniye Mahallesinde 32 yıldır muhtarlık yapan Halim Yiğit, 40 yıldır hiç doktora gitmedi.

Halim Yiğit (67), İnegöl ilçesinde 32 yıldır muhtarlı yapıyor. Yiğit, 40 yıldır hiç doktora gidip muayene olmadı. Sağlık Bakanlığı kendisine bu davranışından dolayı bisiklet hediye etti. Muhtar, gitmek istediği yere bisikletiyle gidip geliyor.

 

 

Konuyla ilgili konuşan Halim Yiğit, "40 yıldan beri hiç doktora gitmedim. Sadece yakın gözlüğü almak için doktora gittim. Muhtarların içinde en kıdemli muhtar benim. Sağlık Bakanlığından 40 senedir hiç doktora gitmediğimden dolayı bana bisiklet hediye geldi. İlaç kullanmıyorum, nezle, grip olduğum zaman çeşmenin altına kafamı sokuyorum, hemen burnumdaki tıkanıklıklar gidiyor. Bu şekilde idare ediyorum, hiç doktora gitmem. Ya yürürüm, ya da bisiklet kullanırım . Bir de yazın dağlara çıkarım. Sağlığımı buna borçluyum. Genelde acı biber yerim. Sağlığın ilacı acı biber. Ayranı bol kullanırım, yoğurt yerim. Balı da hayatımda bir sefer yedim" dedi.

 

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Bektasoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yogur...yogurt..yogurt...koy dsutuyle evde yapilan yogurt genclik iksiridir..
    Cevapla
  • Deren 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw. He kiminin yogurda alerjisi var genetik
    İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    gıda,hastane ,ilaç,doktor aldığımız gıdalar hasta ediyor diğerleri de tedavi ediyor.yediğimize ve içtiğimize dikkat edersek diğer üçünden kurtuluruz.sigaranın ve içkinin ekmekten daha fazla tüketildiği bir ülke de sağlıklı bir toplumdan bahsetmek mümkün değildir.her kes kendisinin doktoru olsun az yemek ve tek çeşit yemeği öneririm. Ayrıca Tıbbi nebeviyi okumanızı tavsiye ederim.
    Cevapla
  • paşa44 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sağlıklı ömürler nasip etsin, yanlız balcılar duymasın ömründe bi defa yediğini =))
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.