Çanakkale

AK Parti milletvekilleri Gelibolu'da

15:42 03 Kasım 2015
AK Parti milletvekilleri Gelibolu'da

AK Parti Çanakkale milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, Gelibolu'yu ziyaret etti.

Turan ve Gider ile İl Başkanı Erdener Can ve 3. sıra milletvekili adayı Julide İskenderoğlu'nu ilçeye gelişlerinde AK Parti İlçe başkanı Mehmet Eligül, Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak ile partili ve vatandaşlar karşıladı.

Milletvekili Bülent Turan, Atatürk Anıtı önünde yaptığı konuşmada, demokrasi tarihinde bir ilk yaşandığını, ilk kez bir partinin arka arkaya 5'nci kez iktidar olmayı başardığını söyledi.

Cumhuriyet tarihinde nice hükümetlerin, nice koalisyon hükümetlerinin kurulduğunu dile getiren Turan, şöyle konuştu:

"Şimdiye kadar hata da yapsak, doğru da yapsak derdimizi hep milletimizle paylaştık. Ey milletimiz, siz bizi bu konuda uyardınız ve bu hatamızı düzelttik. 1 Haziran seçimlerinde yüzde 39 olan oyumuzu, 1 Kasım'da yüzde 49'a çıkardık. Nasıl Türkiye genelinde birinci parti olduysak, Çanakkale'de de vatandaşlarımız bizi birinci parti yapmıştır. Gelibolu'da da oylarımızı artırdık. Ama daha çok işimiz var. Artık Gelibolu merkez ve köylerimizde bizler tanınıyoruz. Artık vatandaşlarımız Bigalı Ayhan'ı, Lapsekili Bülent'i, Çanakkaleli Julide'yi biliyor ve bizleri kendine yakın görüyor. O yüzden diğerlerinden çok farkımız var."

Milletvekili Ayhan Gider ise 7 Haziran seçimlerinden sonra çok çalışıp, düşündüklerini ifade ederek, "Acaba gönlümüzden neyi eksik ve noksan yaptık? Bunu çözerek milletimizin karşısına çıktık ve kaybettiğimiz oyları geri alarak tek başına milletimiz için iktidar olduk" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.