Çanakkale

ÇOMÜ'de "Proje Hazırlama ve Yürütme" eğitimi

18:00 12 Şubat 2016
ÇOMÜ'de "Proje Hazırlama ve Yürütme" eğitimi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Proje Koordinasyon Merkezi tarafından "Proje Hazırlama ve Yürütme" eğitimi düzenlendi.

ÇOMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Cemil Meriç Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ile akademisyenler katıldı.

Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Sibel Tan, açılışta yaptığı konuşmada, merkez olarak üçüncü eğitim etkinliğini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Merkezin kuruluşundan itibaren öncelikle üniversitedeki proje potansiyelini belirlemeye çalıştıklarını anlatan Tan, şunları kaydetti:

"Üniversitemizde fakülteler ve bölümler itibariyle proje veri tabanlarını oluşturduk. Daha sonra bütün öğretim elemanlarımıza eğitim talep formu göndererek eğitim taleplerini belirlemeye çalıştık. Gelen talepler doğrultusunda eğitim grupları oluşturduk ve periyodik olarak yapacağımız 2016 yılı eğitim programımızı hazırladık. Bu anlamda 2016 yılı çalışmalarla dolu bir yıl olacağını söylemek mümkün. İfade etmek isterim ki Proje Koordinasyon Merkezi kurulduğu günden bu yana, üst yönetimin desteğini sürekli olarak almıştır. Bu destek bir taraftan faaliyetlerimizin etkinliğini artırırken diğer yandan Proje Koordinasyon Merkezi çalışanlarının motivasyonunu yükseltmektedir. İki gün sürecek olan eğitim programının verimli geçeceği ümit ediyorum."

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ise akademisyen olmanın en önemli gereğinin insanlığa faydalı bir eser ortaya çıkarmak olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.