Çanakkale

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

15:50 08 Mart 2016
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Gelibolu Kadın Kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında tarlada çapa yapan kadınları ziyaret etti.

Gelibolu'nun Sütlüce köyüne giden partililer, ziyaretlerinde tarlada çapa yaparak çalışan Cansel Duman ve kayın validesi Feride Duman ile görüşüp kadınlar gününü kutladı, kendilerine hediye verdi.

Tarlada çaba yaptıklarını ve çok şaşırdıklarını ifade eden Cansel Duman, "Televizyondan bu günü duyuyorduk. Ama bizim bu günü kutlama gibi bir lüksümüz yok. Sadece bu günle alakalı da değil. Biz toprağımızla uğraşmaktan mutluyuz. Bayram seyranda aynı. Bu özel günleri toprağımızla kutlarız. Bizleri hatırladığınız için, buralara kadar gelip, değer verdiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Gelibolu Kadın Kolları Başkanı Berrin Girgin ise bugünü anlamlı kılmak için farklı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kadınların iş hayatının her alanında bulunduğunu anlatan Girgin, "Bu anlamlı günü emekçi kadınlarımızı, emek verdikleri işlerinin başında yazın güneş altında, kışın yağmurda tarlada çalışan bayanlarımızı ziyaret edelim dedim. Üyelerimizle birlikte bunu gerçekleştirdik. Tarladaki bu yorgun bedenleri ve yüzleri biraz olsun güldürdük. Bu da bize mutluluk verdi" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.