Çanakkale

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

16:29 05 Nisan 2016
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Mehmet Eligül, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Eligül, mesajında, polis teşkilatının 171 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip olduğunu ifade etti.

Türk polisinin bu köklü yapısıyla, milletin asayişini, huzurunu temin, mal, can ve namus güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakarca faaliyet gösterdiğine işaret eden Eligül, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak daima polislerimizin yanındayız, polislerin özlük haklarında, eğitim ve diğer imkanlarının geliştirilmesinde büyük katkı sağladık. Polis teşkilatımız, sağlanan çağa uygun ve etkili teknik donanım ve yapılan reformlar ile dünyanın en güçlü ve en seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiş bulunmaktadır. Polisimiz bu özelliğiyle milletin huzuruna ve ülkemizin güvenliğine yönelik çok boyutlu saldırıları başarıyla bertaraf etmiştir. Üstün başarı ve fedakarlık ile görev yapan emniyet teşkilatımızın ve yakınlarının Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet ve saygıyla, gazi olanları minnetle anıyor, başarılı çalışmalar, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.