Çanakkale

"Emanet ATV'li" köy muhtarı

11:41 30 Nisan 2016
"Emanet ATV'li" köy muhtarı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Ocaklı köyünün muhtarı Hasan Şen, kullanması için bir köylüsünün emanet bıraktığı arazi aracı ATV ile hizmet veriyor.

Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 140 kişinin yaşadığı Ocaklı'nın ilçe merkezine 9, en yakın komşu köye 5 kilometre uzaklıkta bulunduğunu söyledi.

Köyünün muhtarlığını 2 yıldır yürüttüğünü belirten Şen, göreve geldiği günden bu yana Ocaklı'nın güzelleşmesi için bazı çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

Mezarlığı düzenlediklerini, sorunlu çeşmelerin bakım ve onarımını yaptıklarını anlatan Şen, bu çalışmaların köylüleri tarafından takdirle karşılandığını ifade etti.

- "Hayırsever bağış yaparsa seviniriz"

Hizmet sunarken bir köy sakininin kendisine emanet bıraktığı ATV'yi kullandığını kaydeden Şen, şöyle konuştu:

"Köylülerimizin acil talep ve isteklerinin giderilmesinde, daha ekonomik ve rahat olduğu için ATV'yi kullanıyorum. Böylelikle sorunları kısa sürede çözüme kavuşturabiliyorum. Büyük araçların giremediği engebeli arazilere ulaşımda bana oldukça kolaylık sağlıyor. Tabii ki muhtarlığımızın malı olması daha güzel olurdu ama maddi olanaklarımız kısıtlı. Bir hayırsever vatandaşımız tarafından bağış yapılırsa çok seviniriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.