Çanakkale

Lapseki'de muhtarlar başkanını seçti

14:46 18 Şubat 2017
Lapseki'de muhtarlar başkanını seçti

Lapseki Köyleri Dayanışma ve Lapseki Muhtarları Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulunda 10 yıldır başkan olan Seyfettin Turan güven tazeledi.

Lapseki Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri'nde yapılan genel kurula, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Pati İlçe Başkanı Halil Özer ve muhtarlar katıldı.

Açık oylamayla yapılan genel kurulda tek listeyle girilen seçimde Turan, yeniden başkan seçildi.

Turan'ın yönetim kurulu Nurettin Girgin, Süleyman Sevinç, Süleyman Parlak, İsmail Sevim'den oluşurken, denetim kuruluna ise Arif Özdemir, Sami Okutucu ve Mehdi Arıcı seçildi.

Turan, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Muhtar arkadaşların desteğiyle bu görevi 10 yılı aşkındır sürdürüyorum. Bunu ben yalnız yapmadım siz muhtar arkadaşlarımızın desteği ve önerileriyle yani hep birlikte yaptık. Bu açından sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana tekrar güven verdiniz. Yine beraber sizlerle daha çok başarılara imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise, üyesi olduğu derneğe imkanlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Başkan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Öncelikle sizlerin derdini en iyi bilen benim. Çünkü geçmiş yıllarda ben de bir dönem muhtarlık yaptım. Muhtarlık mesleği gerçekten zor bir iş. Elinizde maalesef imkan yok arada sadece ricacı oluyorsunuz. Dertlerinizi bildiğimizden ilçe başkanımız, il genel meclis üyelerimizle birlikte elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediye başkanı olarak, gelen talepleri imkanlar çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.