Çanakkale

Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kongresi

16:57 08 Ocak 2018
Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kongresi

Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda mevcut başkan Hasan Fehmi Arıkan güven tazeledi.

Ayvacık Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen olağan genel kurul toplantısına Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Çanakkale Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu, Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Alaattin Yıldız, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Ahmet Güler, Ayvacık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Solak ve üyeler katıldı.

Kongrede söz alan Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan, görev yaptığı süre içinde esnaflara her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Arıkan, üyelerin sorunları ve çözümü noktasında yerel yönetimlerle ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla uyumlu, istişareli ve irtibat içinde olmaya çalıştıklarını belirterek, "Esnaflarımızın haklarını yasalar çerçevesinde korumakla ve esnaflarımızın yanında olarak onlara hizmet etmekle görevliyiz. Kongreye katılan tüm esnaflarımıza ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Tek adayla gidilen seçimde Arıkan güven tazeledi.

Yönetim ve denetim kurulu asil üyeleri ise Nazmi Çevik, Yılmaz AK, Mesut Korol, Recep Şatrol, Mustafa Tok, Yüksel Solak, Serkan Solak, Müjdat Bayram, Halil Mustafa Türker, Hüseyin Engin, Harun Ayan'dan oluştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.