Çanakkale

Eğitim-Bir-Sen Ezine İlçe Başkanlığında seçim

15:26 10 Ekim 2018
Eğitim-Bir-Sen Ezine İlçe Başkanlığında seçim

Eğitim-Bir-Sen Ezine İlçe Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Caner Lüleci güven tazeledi.

Ezine Öğretmenevi'nde gerçekleşen ve tek liste ile girilen seçimler sonucunda Caner Lüleci yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Birlik ve beraberlik mesajı verilen sendika seçimleri sonucunda yönetim kurulu üyeliklerine Engin Özdemir, İsmet Arısal, Efrail Sancar, Dila Çiler Çankaya, Şükran Kayacan ve Murat Sevinç getirilirken, delegeliğe de Caner Lüleci, Engin Özdemir, İsmet Arısal, Arzu Güler, Emre Bağ, Dila Çiler Çankaya, Serap Bayrak seçildi.

Başkan Lüleci, seçimin ardından yaptığı açıklamada, seçimin öncelikle Ezine, Çanakkale ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Lüleci, şöyle konuştu:

"Öncelikle buraya gelerek özgür iradelerini kullanan, demokrasi şölenimize katılan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Daha önce yönetimimizde görev alan, bu dönemde üye olarak desteklerini devam ettirecek arkadaşlarımızdan Mustafa Çalışkan, İdris Yılmaz'a ayrıca teşekkür ederim. Seçim sonuçları sonucunda gerek sosyal medyadan gerek telefonla, gerekse yüz yüze tebrik eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.