Çanakkale

Cumhur ittifakı süreci

14:27 19 Ekim 2018
Cumhur ittifakı süreci

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "Cumhur ittifakı süreci devam edecektir." dedi.

Kılavuz, Çanakkale ziyareti sırasında Lapseki ilçesine geldi.

MHP İl Başkanı Hakan Pınar ve beraberindeki heyet ile partisinin Lapseki İlçe Başkanlığına geçen Olcay Kılavuz, burada yaptığı konuşmada, Cumhur ittifakı konusunu değerlendirdi.

"Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin taktirleri ve talimatlarıyla Milliyetçi Hareket Partisinin bünyesindeki bütün yöneticiler, Cumhur ittifakına her hangi bir şekilde zarar getirmeden bu şuuru en iyi şekilde ilerleterek partimizin yetkili organlarının hem Adalet ve Kalkınma Partisiyle hem de kendi alanlarında yani yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılarının görüşmeleriyle Cumhur ittifakı süreci devam edecektir." diyen Kılavuz, bu konuda bir çok örnek verilebileceğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Buradaki oyun buradaki hedef Türkiye'mizi içten içe bölme parçalama planları vardır. Ama buna Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi asla izin vermeyecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güvencesidir. Büyük Türk milletinin kara sevdalısı olarak tabir yerindeyse teminatıdır, koruyucusudur. Liderimizin, feraseti, bilgeliği, aklı selimliği, dik duruşu her türlü oyunu bozuyor ve bozmaya da devem edecektir. Dolayısıyla Cumhur ittifakı devam edecektir."

Olcay Kılavuz, yerel seçimlerle alakalı olarak yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılarının Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla ittifak şekliyle ilgili olarak çalışmalara devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.