Çanakkale

Erik ağacı herkesi şaşkına çevirdi

17:14 31 Ekim 2018 3 Yorum Var
Erik ağacı herkesi şaşkına çevirdi

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Yiğitler köyünde yaşayan Volkan Kapucuoğlu dedesinin bahçesinde çiçek açıp meyve veren erik ağacını görünce şaşkına döndü.

Kış mevsimine yaklaştığımız şu günlerde meyve veren erik ağacı Bayramiç Yiğitler köyünde merak uyandırdı. Dalından kopardığı eriğin tadına bakan Volkan Kapucuoğlu, durumu kahvehanede köylülere anlattı ancak kimseyi inandıramadı. Kapucuoğlu’na inanamayan köylüler de bahçeye gelip erik ağacındaki lezzetli meyveleri görünce onlar da aynı şaşkınlığı yaşadı.

’BAHAR ERİĞİ GİBİ’

Eriklerin bahar aylarında çıkan erikten hiç bir farkı olmadığını söyleyen Volkan Kapucuoğlu, "Dedemden kalma evi tamir ederken, bahçedeki erik ağacının çiçek açıp, meyve verdiğini görünce çok şaşırdım. Erik ağacında çok yaprak olmamasına rağmen, az da olsa, erik vermiş. 

Eriğin tadına baktım. Bahar aylarındaki erik tadından hiç bir farkı yoktu. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Bu mevsimde erik ağacının çiçek açıp, meyve vermesi ilginç" dedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • hasan hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli dedenin memnun olduguna dair bir isaret...o evi tamir et otur gönül rahtligiyla...sirtin yere gelmez kalbini dogru tutarsan ,deden gibi...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • BAYRAKLI 5 yıl önce Şikayet Et
    Subhanallah
    Cevapla
  • ÜLFET 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayretimizi artırsın zamanında çıkan mucize olan TÜM MEYVE ÇİÇEKLERİ SIRADAN BASİT GÖRÜYORUZ.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.