Çankırı

"Yılın Enleri" ödül töreni

22:58 23 Kasım 2015
"Yılın Enleri" ödül töreni

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen "Yılın Enleri" ödül töreni gerçekleştirildi.

Hasan Fehmi Spor Salonu'nda düzenlenen törene, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, diğer protokol üyeleri, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular katıldı.

Vali Özcan, törende yaptığı konuşmada, Çankırı'da sportif yatırımların her geçen gün arttığını ifade etti.

Ödüllerin sporda başarıyı artıracağını ifade eden Özcan, "Ödül, yeni başarıları da beraberinde getirir. Ödül alan tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sizlerin başarınızla bizlerin gayreti artacaktır" dedi.

Milletvekili Hüseyin Filiz ise sporu çok önemsediklerini dile getirdi.

Spor yaparak gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulacağını dile getiren Filiz, "Spor, gençleri kötü alışkanlıklardan, istenmeyen şeylerden korur. Biz bu yüzden gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmak istiyoruz" diye konuştu

Milletvekili Akbaşğlu da çeşitli branşlarda ödüle layık olan sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Böyle güzel organizasyonların spora ve sporcuya değer katacağını dile getiren Akbaşoğlu, "Şampiyonluk Çankırı'ya yakışıyor. Birbirinden değerli yeteneklerimizi burada izledik. Sizlerin daha da üstün başarılara imza atacağınızdan eminim. Biz de sizlerin emrinde sizlere hizmet etmeye, daha büyük başarılara imza atmaya, Çankırı'yı her alanda şampiyon yapmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ise gençlerin başarısından her zaman kıvanç duyduklarını söyledi. 

Spora ellerinden geldiği kadar destek verdiklerini kaydeden Dinç, şöyle konuştu:

"Biz de belediye olarak karınca kararınca spora destek vermeye gayret ediyoruz. Göreve gelene kadar özellikle kadınların spor yapacağı alanlar gençlik spor sınırları içindeydi. Biz geldikten sonra hanım lokallerinde hanımlar için spor alanları yaptık. Amatör branşların güçlenmesi için destekler verdik. Özel sporcularla ilgili gayretli çalışmalarımız oldu."

 Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez ise ödül alan sporcuları tebrik etti.

Bu tür ödül törenlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Düşmez, "Ben bu tür ödül törenlerini çok önemsiyorum ve ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Bana verilen bu onur ödülünü 81 ildeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları adına, bu işe emek verenler adına alıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Hakan Akdoğan, akrobasi gösterisi ile salondakilerin beğenisini topladı. 

"Yılın Sporcusu" ödülüne Emre Can Demirel, "Yılın Takımı" Gençlik Spor Kulübü Bayan Atıcılık Takımı, "Yılın Antrenörü" ödülüne Ahmet Çınar, "Yılın Gazetecisi" ödülüne Doğruyol Gazetesi muhabiri Mehmet Ateş, "Yılın Beden Eğitimi Öğretmeni" ödülüne Mesut Gönen, "Yılın Onur" ödülüne Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, "Yılın Engelli Sporcusu" ödülüne Seyfullah Karadeniz, "Yılın Bürokratı" ödülüne Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Spora Destek Veren İş Adamı" ödülüne de Alpay Ünal'ın layık görüldüğü açıklandı.

Ödül töreninin ardından program sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.