Çankırı

Okullarda karne heyecanı

15:57 17 Haziran 2016
Okullarda karne heyecanı

Çankırı'da, 28 bin 65 öğrenci 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karnelerini alarak tatile girdi.

Çankırı Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İsmet İnönü Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilere iyi tatiller diledi.

Öğrencilerin hepsini tebrik eden Yazıcı, "Bizler sizlere hizmet etmeye, alt yapı oluşturmaya, rehberlik yapmaya, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin diğer bileşenlerini organize etmeye çalışıyoruz. Sizleri yetiştirenler çok değerli öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz, ailelerimiz, anne baba ve diğer paydaşlarımıza ve sizlerin yetişmesine emek veren herkese teşekkür ediyorum. Orta öğretim ve üniversite hayatlarınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Gençlere yaz tatili önerisinde de bulunan Yazıcı, "Öncelikle mutlu olmaya çalışın. Bu sizler için bir tatildir, yorgunluğunuzu atın, dinlenin, sevdiğiniz işlerle uğraşmaya çalışın. Hayatı ve güzellikleri paylaşın. Kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Yaptığınız işleri ölçülü seçmenizi tavsiye ediyoruz. Bunlar televizyon, cep telefonu, bilgisayardır. Bütün günümüzü bunlarla harcamamız kendi geleceğimiz, akademik başarınız açısından sağlıklı olmayacaktır. Mutlu olacağınız işlerle ilgili planlama yapın, onları yapmaya çalışın." diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.