Çankırı

Ramazan Bayramı'na doğru

15:38 03 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı'na doğru

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın gönülden gönüle sevgi taşıması temennisinde bulundu.

Mesajında birlik, beraberlik, barış ve huzura vurgu yapan Dinç, "Manevi ikliminden hep birlikte istifade etmeye çalıştığımız ramazan ayının sonuna gelerek bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayı süresince gerçekleştirdiğimiz geleneksel ramazan etkinliklerimiz ve mahalle iftarlarımız ile gönülleri birleştirdik." dedi.

Terör saldırıları nedeniyle birçok masum insanın canının yandığını da kaydeden Dinç, açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

"İçimizdeki ve dışımızdaki hainleri kendi tuzaklarında boğacak en iyi silah barış, sevgi ve kardeşliktir. İstikrar ve güvenin devamlılığında devletimize inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizi bu kaosa sürüklemek isteyenler, hain emellerine asla ulaşamayacaklarını görmeliler. Bu duygu ve düşüncelerim ile tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, bu anlamlı gün vesilesi ile tüm dünyaya barış ve huzurun hakim olmasını temenni ederim. Birlik, dirlik ve barış içerisinde huzur dolu bir bayram diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.