Çankırı

Anneler Günü

13:04 14 Mayıs 2017
Anneler Günü

Çankırı'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Anneler Günü" nedeniyle düzenlenen kahvaltıda, şehit ve gazilerin anneleri, eşleri ve çocukları buluştu.

Kentteki bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu bütün şehit ve gazi annelerinin gününü kutladı.

Şehitlerin ve şehit annelerinin bugüne kadar din ve devlet adına büyük işler yaptığını belirten Akbaşoğlu, "Bu aziz devletimizi bizlere emanet eden, Kurtuluş Savaşı'nda yavrusundan daha önemli bir şekilde mühimmatı görerek bütün yavrularımızın ve bizlerin kurtulmasına vesile olan şehit annelerimize, gazi annelerimize en güzel dualarımızı saygılarımızı iletiyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhlardı şad olsun." diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım da Anneler Günü nedeniyle en değerli anneleri kahvaltıda bir araya getirdiklerini söyledi.

Şehit annelerinin en önemli değerlerden olduğunu ifade eden Yıldırım, " Rabbim inşallah ülkemize huzur ve barış verir. Bundan sonra şehit anneleri olmaz. Temennimiz huzur ve mutluluk içinde cennet parçası ülkemizde yaşamaktır." dedi.

Şehit ve gazi anneleri ile yakınları da düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.