Çankırı

Verici ile takip edilen kartal bu halde bulundu

17:04 06 Ağustos 2018 3 Yorum Var
Verici ile takip edilen kartal bu halde bulundu

Çankırı'da verici ile takip edilen yırtıcı kuş kartal, telef olmuş halde bulundu.

Çankırı'da hayvanların doğal yaşamlarının takibi için bazı hayvanlara takılan verici ile yerleri takip ediliyor. Bir kartala takılan vericinin uzun süre hareket etmemesi üzerine yetkililer kartalı aramaya başladı. Çerkeş ilçesi yakınlarından sinyal alan yetkililer, kartalı bir arazi üzerinde cansız halde buldu. Kartalın ölüm sebebinin çevrede bulunan elektrik tellerinden olduğu düşünülüyor. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • karaze 5 yıl önce Şikayet Et
    kartal değil "Kızıl Şahin"
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • TUNCAY 5 yıl önce Şikayet Et
    av sezonu dışında av yapmıyorum diyenlerin savunma gerekçelerine bak. ilk önce niçin av yapılır, kimler av yapmalı onu öğrenmek lazım. Av sezonunda av yapıyorum diyor. sonuçta hayvanı öldürmüyormusun, av sezonunda öldürünce sadece kanuna uyarak ceza almamak için öldürüyorsun. bre gafil o hayvanın canını sen mi yarattın da sen öldürüyorsun. onun hayat hakkı yokmu. AVCI DOĞAL YAŞAMIN TEMİNATI imiş lafa bak nasıl oluyor bu. kendinize nasılda kılıflar bulmuşsunuz. yazık yazık. hayvanın birkaç yıl ömrü var onuda sen al. yuh olsun size.
    Cevapla
  • MÜCAHIT 5 yıl önce Şikayet Et
    Babam avciydi bana vasiyeti asla avcilik yapma oldu
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 1976 yılından beri profesyonel olarak avcılık yapmaktayım. Sezon harici hiçbir şikilde av harici bir canlıya özellikle bu tür canlıya ateş etmem. Ama arkadaşlarım kabul etmez avcı arkadaşlarım keklikleri yiyorlar diye vuruyor bunları. çok üzülüyor ve gördüğümdede kavga ediyorum. Hala konuşmadığım küs olduğum avcı arkadaşlarım var. Bu şekilde davrananların elleri kırılsın. KIRILSIN.KIRILSIN.KIRILSIN....
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler... Acayip merhametli bir hayvansevermişsiniz...
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.