Çocuklar kışın da eğleniyor

Bağcılar’da hizmete sunulan Kapalı Oyun Parkına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Çocuklar kışın da eğleniyor
Çocuklar kışın da eğleniyor
GİRİŞ 04.01.2015 13:46 GÜNCELLEME 04.01.2015 13:46

Çocuklar, müzik ve kitap okuma odalarının bulunduğu parkta zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan aktivitelerde bulunuyor.

Eğitim alanında önemli projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde çocukların eğitim göreceği, vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni tesisler inşa ediliyor. Bu kapsamda Yavuz Selim Mahallesi’nde hizmete sunulan Kapalı Oyun Parkı özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Çocuklar okul dışındaki vakitlerini parktaki aktivitelere katılarak değerlendiriyor.
Çocuklar havaların soğuması ile birlikte Bağcılar Belediyesi tarafından hizmete sunulan tesislere yoğun ilgi gösteriyor. İçerisinde müzik ve kitap okuma odası bulunan parkta zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan aktivitelere katılan çocuklar, güvenli ve sıcak bir ortamda vakitlerini değerlendiriyor. Çocukları ile birlikte tesiste vakit geçiren  anne ve babalar, ‘’kış mevsiminin gelmesi ile birlikte havalar iyice soğudu, çocuklarımız okul dışındaki vakitlerini eğleneler ve öğrenerek geçiriyor. Tesis, çocuklarımızı zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına da önemli bir görevi yerine getiriyor. Ebeveynler olarak onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz.

Böylesine güzel bir tesisi hizmete sunduğu için Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ediyoruz.’’ Diyerek duygularını dile getirdi.

‘’KAPALI OYUN PARKI’’

Kapalı Oyun Parkı’ndaki bina oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor. Tesisin toplam kullanım alanı ise 410 metrekareden oluşuyor. Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendireceği tesisteki peyzaj alanı ise 610 metrekareden oluşuyor.

MÜZİK VE KİTAP OKUMA ODASI

Tesiste kapalı oyun alanlarından faydalanacak olan ziyaretçiler müzik odasında da etkinliklere katılacaklar. Kitap okuma odası da ziyaretçilerin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendireceği bölüm olarak hizmet verecek.

Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı’nın da bu anlamda önemli bir hizmeti yerine getireceğini söyledi. Bağcılar’da 8D Sinema Planetaryum, kapalı yüzme havuzları, Dil Evi gibi önemli projeleri hizmete sunduklarını hatırlatan Çağırıcı, şunları söyledi:

“Mimari açıdan gelişen ve dönüşen ilçemizin sosyal ve kültürel zenginliğine de önem veriyoruz. Bu anlamda inşasını tamamladığımız Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı’nı da hemşehrilerimin hizmetine sunuyoruz. Gençlerimizin zihinsel ve fizikle yönden gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

‘’ÇOCUKLARIMIZA ÖNCELİK VERİYORUZ’’

‘’Hz. Mevlana’nın  ’bir neslin geleceğini bir önceki nesil hazırlar’ sözünü hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çocukların eğitimine katkı sağlayacak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak projeleri hazırlayıp hizmete sunduklarını belirtti. Çağırıcı, ‘katılımcı belediyecilik adına ilçemize katkı sağlayan projeleri hazırlıyoruz.Bu anlamda hemşehrilerimin görüş,düşünce ve isteklerini dikkate alıyoruz. Projelerimiz yoğun ilgi görüyor, Kapalı Oyun Parkı da amacına uygun biçimde hizmet vermektedir. Yavrularımız sıcak aile ortamında bilgi ve görgülerini geliştiriyor, hoş bir şekilde vakit geçiriyor. Anne ve babaların memnuniyeti de bizi ziyadesi ile mutlu ediyor.’’ Şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama