Çorum

"Dedeler ve torunların bayram buluşması"

15:35 24 Eylül 2015
"Dedeler ve torunların bayram buluşması"

Çorum Valiliğince düzenlenen etkinlik kapsamında Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, huzurevinde yaşayan yaşlılarla bayramlaştı

Çorum Valiliğince, hayata geçirilen "Dedeler ve torunlar bayram buluşması" projesi kapsamında, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, huzurevindeki yaşlılarla buluştu.

Çorum Valisi Ahmet Kara'nın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kurban Bayramı dolayısıyla "Dedeler ve torunlar bayram buluşması" projesini başlattı. Proje kapsamında, Vali Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki programda, Sevgi Evleri'nde kalan 156 çocuk, 66 huzurevi sakiniyle bayramlaştı. 

Programa katılarak çocukların ve yaşlıların bayramlarını kutlayan Vali Kara, Kurban Bayramı'nın yakınlaşma mesajı verdiğini ifade etti.

Birlik ve beraberliğin artarak devam etmesi amacıyla her yıl düzenlenen bayramlaşma programına farklılık katmak istediklerinin altını çizen Kara, "Bu sene Kurban Bayramı'nda dedelerle torunları buluşturmayı amaçladık. Bu kapsamda Sevgi Evleri'mizde kalan çocuklarımızla huzurevimizde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızı bir araya getirdik. Dedelerle torunlarını bayramda bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu ilerleyen yıllarda da devam ettirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Metin Özbek, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer ile daire müdürleri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.