Çorum

Trafik polisinin şehit olduğu trafik kazası

18:03 01 Şubat 2016
Trafik polisinin şehit olduğu trafik kazası

İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün amcası Mustafa Alagöz, yeğeninin şehit olduğu kazaya sebebiyet verdiği belirtilen Rüzgar Çetin'in en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini söyledi.

İl Genel Meclisi'nin şubat ayı toplantısının açılışında konuşan Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İstanbul'da yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobilin polis aracına çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün amcası meclis üyesi Mustafa Alagöz'e başsağlığı dileğinde bulundu.

Başkan Kaya'nın ardından söz alan amca Alagöz, yeğeninin şehit olmasının ardından kendisini arayan, cenaze işlemlerinde yardımcı olan ve acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

Yaklaşık 9 yıllık polis memuru olan yeğeni Alagöz'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Alagöz, "Acımız büyük ancak burada trafikte bir suç unsuru var" dedi. Alagöz, şu görüşleri savundu:

"Dosyası çok kabarık bir insanın trafikte bu şekilde dolaşması, iki kez ehliyetine el konulmasının ardından Yüksekova'dan tekrar ehliyet alması, kaza sırasında alkollü olması, polislere karşı 'Beşiktaş yolunda, Bağdat yolunda trafik sorununun çözülmesi lazım' diye tweet atıp, 'onlar çözmezse ben çözeceğim, benim bir fikrim var' diyerek adeta meydan okuyan malum şahıs yüzünden canım ciğerim yeğenimi, sanki kasıtlı yapılmışcasına bir trafik kazasında kaybettik. Aile olarak en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Bu işin takipçisi olacağız."

- Olay

İstanbul Beşiktaş'ta, Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpışmıştı. Araçta bulunan 2 polis memurundan biri otomobilden fırlayarak, diğeri ise otomobilde sıkışarak ağır yaralanmıştı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit olmuş ve dün memleketi Çorum'da toprağa verilmişti.
Kazanın ardından gözaltına alınan Rüzgar Çetin, tutuklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.