Çorum

Çorum Belediyespor çıkışını sürdürüyor

12:21 09 Şubat 2016
Çorum Belediyespor çıkışını sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinde Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, son haftalarda aldıkları galibiyetle ligde üçüncü sıraya yükseldiklerine dikkati çekerek, play-off'a kalarak sezon sonunda ikinci lige yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladıklarını, Sandıklıspor maçından da 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Deplasmanda karşılaştıkları Sandıklıspor maçının zor geçtiğini aktaran Bozkurt, gruptaki takımların hepsinin ayrı ayrı hedefleri olduğunu, bu nedenle hiçbir maçın kolay geçmeyeceğini söyledi.

Zor bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını dile getiren Bozkurt, şunları kaydetti:

"Maçın ilk yarısında istediklerimizi sahaya yansıtamadık ancak ikinci yarıda üstün olan bizdik. Son maçlar gösterdi ki son dakikalara kadar golü kovalayan ve kazanmayı arzulayan bir takımız. Artık önemli olan bundan sonra sürekli play-off potasının içerisinde bulunmak. Son 4 maçta elde ettiğimiz başarılarla bu takım bunu başaracak güçte olduğunu gösterdi. Daha oynayacağımız birçok maç var. Kesinlikle rakip gözetmeksizin tüm maçlarımızda aynı disiplin ve hırsla mücadele etmek zorundayız. Bu yüzden işi her zaman olduğu gibi sıkı tutarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her maçımızın final olduğunu biliyoruz ve her maçımıza böyle hazırlanıyoruz."

Hafta sonu sahalarında Çatalcaspor ile karşılaşacaklarını bildiren Bozkurt, "Bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bizleri Sandıklı deplasmanında yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve bu desteğin artarak çoğalacağına inanıyorum" dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.