Çorum

Polisten sürücü ve yolculara kandil simidi

02:11 08 Nisan 2016
Polisten sürücü ve yolculara kandil simidi

Çorum'da asayiş ve trafik uygulaması yapan polis ekipleri, denetim yaptıkları araçların sürücüleri ile yolculara Regaip Kandili dolayısıyla kandil simidi ve meyve suyu ikram etti.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik kent merkezi ile şehrin giriş ve çıkışlarında asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi.

Asayiş, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, trafik ve güvenlik şubelerinden yaklaşık 300 polisin katıldığı uygulama kapsamında umuma açık işletmelerde denetimler yapıldı. Şüpheli görülen şahısların GBT sorgulamalarını da yapan ekipler, kentin Samsun ve Ankara istikametinde oluşturulan uygulama noktalarında da araçlar ile sürücülerini denetledi.

Uygulamaya katılan ekipler tarafından Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ve meyve suyu da ikram edildi. Çorum-Ankara karayolundaki uygulama noktasında araçları ve sürücülerin belgelerini kontrol eden polisler, eksiği bulunanlar hakkında işlem yaptı. Polisler, sürücü ve araçtaki yolculara kandil simidi ve meyve suyu ikram etti.

Denetim yapılan bir araçtaki Hatice Aslan, polislerin ikramı karşısında şaşırdığını belirterek, "Bizim için sürpriz oldu. Bugüne kadar böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum. İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederim. Allah polislerimize güç kuvvet versin. Dualarımız onlarla." dedi.

Ankara'dan Bayburt'a giden bir yolcu otobüsünü de durduran ekipler, araca binerek yolculara ikramda bulundu. Uygulamayı denetleyen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Erdoğan, yolcuların kandilini kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.