Çorum

Valiler Kararnamesi

17:51 13 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesiyle Çorum Valiliğine atanan Necmeddin Kılıç görevine başladı.

Kılıç, valilik binası önünde Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum amirleri ile sivil toplum örgütleri temsilcileri tarafından karşılandı.

Karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Kılıç, daha sonra makamına çıktı. Kılıç, burada yaptığı açıklamada, insanlara hizmet etmenin onur ve şerefli olduğunu belirterek, Türkiye'nin her santimetre karesinin hizmete layık olduğunu söyledi.

"Şehit kanlarıyla sulanan bu toprakları alın teriyle sulamak boynumuzun borcudur." diyen Kılıç, "Bu toprakların her zerresine saraylar kurmayı arzu ederiz. Adaletten hiç ayrılmayacağız, her adımımızı atarken, her nefesimizi alırken adaleti, hukuku, hakkı gözeteceğiz. Daha sonra da hizmet, hizmet, hizmet. Gündüz oturmayacağız, gece uyumayacağız, insanımıza hizmet edeceğiz. Bu ülkenin ve bu milletin emrine memur edilmiş olan tüm kurum, kuruluşlar ve memurlarımızla hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kılıç, Çorum'a hizmet etmiş yöneticilere de teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.