Çorum

Milli judocular Balkan Şampiyonası'na hazır

20:28 21 Haziran 2016
Milli judocular Balkan Şampiyonası'na hazır

Yıldızlar Bay ve Bayan Judo Milli Takımı, 25-26 Haziran'da Makedonya'nın Üsküp şehrinde gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası için Çorum'da yaptığı kamp sona erdi.

10 Haziran'dan beri Çorum'da kampta olan Yıldızlar Bay ve Bayan Judo Milli Takımı, bugün yapılan son antrenmanlarla kampı tamamladı.

Yıldızlar Bayan Judo Milli Takım Antrenörü ve Federasyon Teknik Kurul Üyesi Hüseyin Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıldır takım halinde şampiyon olduklarını bu şampiyonada da aynı başarıyı göstermek istediklerini söyledi.

Sağlıklı ve güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Üstündağ, herhangi bir sakatlık olmadan kampı tamamladıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Çorum'da yapılan kampta 40 erkek, 38 bayan olmak üzere 78 sporcuyla kamp yaptıklarını belirten Üstündağ, "Burada kamp yapan 20 erkek ve 18 bayan sporcuyla Makedonya'ya gidiyoruz. Daha önce güzel başarılar elde ettik. Bu sene de inşallah takım halinde hem bay hemde bayanlarda şampiyon olarak dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Geçen sene Balkan Şampiyonu olan Fatmanur Uyanık ise, kampın güzel geçtiğini, geçen sene olduğu gibi bu sene de şampiyonadan birincilikle dönmek istediğini söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.