Çorum

Çorum'da ihtiyaç sahibi 2 bin 571 çocuğa bayramlık

16:41 23 Haziran 2016
Çorum'da ihtiyaç sahibi 2 bin 571 çocuğa bayramlık

Çorum Belediyesince ihtiyaç sahibi 2 bin 571 çocuğa Ramazan Bayramı dolayısıyla kıyafet ve ayakkabı verildi.

Veli Paşa Konağı'ndaki Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törende konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye olarak her Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileler ile yetim çocuklara çeşitli yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Ramazanın bir paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Külcü, "Çocuklarımızın bayramda yeni kıyafetler giymesi, onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor. 4 yıldır devam eden uygulamamızı bugün de gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza bayramlık hediyelerini veriyoruz. Bundan sonraki bayramlarda da bu uygulamamızı devam ettireceğiz." dedi.

Dağıtılan eşyaların 5 parçadan oluştuğunu aktaran Külcü, yazlık elbiseler hediye ettiklerini, eylül ayında da kışlık kıyafetler hediye edeceklerini söyledi.

Külcü, konuşmasının ardından bazı çocuklara ayakkabı ve elbiselerini giydirdi. Törende 2 bin 571 çocuğa kıyafet ve ayakkabı hediye edildi.

Çocuklarına bayramlık almaya gelen aileler de yapılan yardımlardan memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.