Çorum

Ramazan Bayramı kutlanıyor

16:20 05 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı kutlanıyor

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Kılıç, mesajında, sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı'nı daha idrak ettiklerini belirterek, bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günlerin önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

"Bu önemli günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba harcamalıyız." diyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Gelin hep birlikte bu Bayramda da, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin bayramlarını tebrik edip, onların tebessümüyle bayramımızı aydınlatalım. Yaralı gönüllere, umutsuzluğa kapılanlara sevgi ve şefkat eli uzatıp manevi şifa sunalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim."

- TSO Başkanı Başaranhıncal'ın mesajı

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da Ramazan Bayramı'nın Türk milletinin birlik ve dirliğinin pekişmesine, millet olma bilincine katkı sağlaması temennisinde bulundu.

Bayramların önemine değinen Başaranhıncal, "Sevginin, saygının, kardeşliğin, sosyal dayanışmanın ön plana çıktığı müstesna günlerimizden olan bayramlar; sevinç ve mutlulukların paylaşılması, kin ve nefret gibi kötü duyguların köreltilmesi, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi için önemli bir fırsattır. Milletimiz için büyük bir mutluluk ve coşku kaynağı olan, dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz müstesna günlerdir." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.