Çorum

Çorum TSO seçimleri 1 Ekim'de

16:11 17 Eylül 2017
Çorum TSO seçimleri 1 Ekim'de

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, oda organ seçimlerinin 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirileceğini belirterek, bütün üyeleri oy kullanmaya davet etti.

Başaranhıncal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununa göre 4 yılda bir gerçekleştirilen oda seçimlerinin bu yıl ekim-kasım aylarında gerçekleştirilmesinin kararlaştırıldığını söyledi.

Bu kapsamda Çorum Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirileceğini ifade eden Başaranhıncal, "Yeni dönemde oda organlarında görev alacak iş adamlarımıza şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

TSO seçimlerinin Çorum'a ve iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni eden Başaranhıncal, seçimlerde Çorum TSO'nun meslek komiteleri, meclis, denetim, disiplin ve yönetim kurullarını yeniden belirleyeceklerini kaydetti.

Başaranhıncal, "Bilinmelidir ki bu organlarda göreve talip olanlar, tamamen gönüllülük esasına göre çalışmakta ve yaşadıkları şehre katkı sağlamaya gayret etmektedirler. Üyelerimizin oyuyla şekillenecek olan oda organlarımız, yeni dönemde de Çorum ve iş dünyası için çalışmaya devam edecektir." diye konuştu.

TSO Fuar Kompleksinde 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seçimlerde TSO'nun 3 bin civarında üyesinin oy kullanması bekleniyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.