Çorum

Yargıtay Ceza Dairesi Üyesi Yüksel adına spor merkezi

14:02 03 Aralık 2017
Yargıtay Ceza Dairesi Üyesi Yüksel adına spor merkezi

Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Hakan Yüksel adına memleketi Çorum'un İskilip ilçesinde yaptırılan spor merkezi, törenle hizmete açıldı.

İskilipgücü Eğitim Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübünce Bahabey Mahallesinde yaptırılan Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel Spor Tesislerinin açılışı törenle yapıldı.

Kulüp Başkanı Nihat Armutçu, törende yaptığı konuşmada, ilçedeki gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla kurdukları kulüp çatısı altında güzel çalışmalar yapmaya çalıştıklarını belirterek, kendi çabalarıyla devam ettirdiği faaliyetlere İskiliplilerin de katkı yaptığını kaydetti.

Amatör ligde mücadele eden futbol takımını TFF 3. Lig'e çıkarmak istediklerini ifade eden Armutçu, şunları söyledi:

"Bu bizim için hayati önem taşımaktadır. Hem ilçemizin tanıtımı hem de gençlerimizin gelişimi için büyük önem verdiğimiz futbol branşının yanında diğer alanlarda da güzel projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bu alanda bizlere destek verenlerin başında hemşehrimiz Hakan Yüksel gelmektedir. Kapısını her çaldığımızda bizi geri çevirmeyen ve elinden gelenin en iyisini yapan başsavcımıza tüm sporcularım ve halkımız adına teşekkür ediyorum."

Armutçu, kulübe yaptığı katkılar dolayısıyla yeni hizmete açtıkları fitness salonu ve yüzme havuzunun bulunduğu spor tesisine, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi olarak görev yapan Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel'in adını vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

- "Bu topraklardan hain çıkmaz"

Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Yüksel de insanın yaşarken bir tesise isminin verilmesinin çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, yapılan jestten dolayı Armutçu'ya teşekkür etti.

İskilip için yapılan her türlü güzel faaliyete destek vermeye çalıştıklarını dile getiren Yüksel, "İskilip gibi ilçeler, bu memleketin çimentosudur çünkü bu topraklardan hain çıkmaz. Buralardaki insanların kimyasının bozulmaması için bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Bunların başında da spor geliyor. İnsanların, özellikle gençlerimizin kötü yollara sapmamaları için yapılan her türlü hizmette varız. Bunların sonucu olarak kadirşinaslık gösterip bir isimle neticelendirilmesi de hoşumuza gitti, memnun olduk." diye konuştu.

Konuşmaların ardından tesisin açılışı İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, Yüksel ve Armutçu ile diğer ilgililer tarafından yapıldı.

Törene bazı Yargıtay ile Yargıda Birlik Derneği üyeleri ile iş adamları da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.