Çorum

MHP'nin 49. kuruluş yıl dönümü

14:15 12 Şubat 2018
MHP'nin 49. kuruluş yıl dönümü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Akif Aras, "Cenab-ı Allah, Milliyetçi Hareket'e Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde yardımcı olsun, heyecanımızı, azmimizi ve emeğimizi karşılıksız bırakmasın." dedi.

Aras, MHP'nin kuruluşunun 49. yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, milliyetçi hareketin, kendisini millet üstü görenlerin dayatmaları karşısında, her zaman milletinin yanında yer aldığını belirtti.

Geçmiş 48 yılın şerefli mücadelesinin, gelecek kutlu yılları müjdelediğini ifade eden Aras, şunları kaydetti:

"48 yılın doğruları bugün de rehberimizdir. Ardımızda ecdadımızın hayır duası, yanımızda milletimizin desteği, gönlümüzde şehitlerimizin mübarek hatırası, gözümüzde Türklüğün gür meşalesi, üzerimizde Yüce Allah'ın himayesi vardır, inşallah da ilelebet var olacaktır. Önümüzdeki daha nice yılların; devletimize, aziz milletimize, demokrasimize, siyasetimize, kutlu davamıza, Türk ve İslam dünyasına ve insanlığa hayır getirsin.

Milliyetçi Hareket Partisi daha nice şerefli yıllara aynı şevk, aynı heyecan, aynı coşkuyla ve aynı ruhla erişsin. Cenab-ı Allah, Milliyetçi Hareket'e Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde yardımcı olsun, heyecanımızı, azmimizi ve emeğimizi karşılıksız bırakmasın."

Aras, başta kurucuları Alparslan Türkeş olmak üzere hayatını kaybeden tüm partililerine de Allah'tan rahmet diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.