Çorum

Hayırseverler "Halk Ekmek Kartı" ile yardım yapabilecek

16:31 20 Mayıs 2018 1 Yorum Var
Hayırseverler "Halk Ekmek Kartı" ile yardım yapabilecek

Çorum'da hayırseverler, ihtiyaç sahibi ailelere Halk Ekmek Kartı aracılığıyla ekmek yardımı yapabilecek.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayırsever vatandaşların sponsorluğunda kentteki ihtiyaç sahibi ailelere Halk Ekmek Kartı aracılığıyla ekmek yardımı yapacaklarını söyledi.

Geçmiş yıllarda ekmek fişi dağıttıklarını, bu yıl kartlı sisteme geçtiklerini belirten Yabacıoğlu, 50'lik ve 100'lük olarak hazırlanan kartlara her ay yeniden yükleme yapılabileceğini kaydetti.

Hayırseverlerin ücret karşılığı satın alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtabilecekleri kartlarla kentteki tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Yabacıoğlu, şunları kaydetti:

"Ekmek kartlarımızdan alıp ihtiyaç sahiplerine vermek isteyen vatandaşlarımız, Turgut Özal İş Merkezi’nin ikinci katında bulunan BEŞTAŞ Şirket Merkezinden, Halk Ekmek Büfelerinden veya 0364 254 99 19 numaralı telefonu arayarak yardım kartlarını temin edebilirler. Bir diğer yeniliğimiz de Sosyal Yardımlaşma Vakfımız tarafından evlere götürülen ekmek yardımları. Valiliğimize bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfımıza bu kartlardan verdik. Bu kartlar aracılığı ile halkımız günlük kendilerine belirlenen miktarda ekmek alabilecekler."


YORUMLAR

1 Yorum Var
  • merve 3 yıl önce Şikayet Et
    benimde kardesim engelli 190 bende ekmek kartina basvurmak istiyorum ev kira esim calismiyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.