Çorum

MHP Çorum milletvekili adayı Aras:

10:16 14 Haziran 2018
MHP Çorum milletvekili adayı Aras:

MHP Çorum milletvekili adayı Mehmet Akif Aras, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı sınır ötesinde sürdürdüğü mücadeleyi desteklediğini belirterek, Türk bayrağının artık Kandil'e dikilmesi gerektiğini söyledi.

Aras, Gülabibey ve Mimar Sinan mahallelerinde esnafı ziyaret ederek, 24 Haziran'daki seçimler için destek istedi.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklama yapan Aras, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kandil'e yönelik operasyonunu desteklediklerini belirterek, "Kandil'e Türk bayrağı dikilmeli. Türk milleti olarak istikrar diyoruz, güçlü gelecek diyoruz. Çağın standartlarının üzerinde bir Türkiye istiyoruz." dedi.

Teröristlerin kökü kurutuluncaya kadar terörle mücadelenin devam edeceğinin altını çizen Aras, "Milliyetçi Hareket Partisi de her daim devletinin ve milletinin yanındadır, destekçisidir. Kandil'e doğru sefere çıkan Mehmetlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Rabbim onları beka ve vatan müdafaası için çıktıkları yolda muzaffer eylesin. Bir gece ansızın Kandil'de görünerek, kanlı ve vahşet tepesine Türk bayrağını dikmek artık mecburiyettir, şeref ve vatan görevidir." diye konuştu.

"Kahramanlarımızın direncini kırmak, moralini bozmak için sıraya girenler de amaçlarına ulaşamayacaktır." ifadelerini kullanan Aras, şunları kaydetti:

"Ne Kandil tanırız, ne Sincar'a göz yumarız. Ne Mahmur, ne de Menbiç'e tahammül ederiz. Vatanımıza göz diken kim varsa hesap ve planlarında boğarız. Zillete bulaşanlar Edirne Kapalı Cezaevi'ni tavaf edip, özgürlük ve tahliye nutukları atıyor. Aziz milletimiz bu kirli fail ve hesapları görüyor. Ülkesinin içine düşürülmek istendiği karanlık hesapları fark ediyor. İşte bu yüzden Cumhur İttifakında karar kılıyor. Çünkü Türk milleti biliyor ki, Cumhur İttifakı Türkiye’nin teminatıdır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.