Çorum

Bu yumurtayı 40 yıldır saklıyor! Sebebini duyan inanamıyor

09:45 27 Kasım 2019 18 Yorum Var
Bu yumurtayı 40 yıldır saklıyor! Sebebini duyan inanamıyor

Çorum’da yaşayan İsmet Balak üzerinde Meryem ana figürünün bulunduğunu söylediği yumurtayı tam 40 yıldır özel bir kutunun içinde saklıyor.

Çorum'da, 1980’li yıllarda market işlettiği sırada fark ettiği yumurtayı kimselere vermeyen İsmet Balak, yumurtayı özel bir kutu da muhafaza ediyor.

1980 yıllarında bir gazetede “Harley Kuyruklu” yıldızına benzeyen bir yumurtaya 7 bin sterlin verildiğini diye bir makale okuduğunu dile getiren Balak, “Aradan zaman geçti 5 ay sonra marketim vardı. Arkadaşım bu yumurtayı getirerek üzerinde resim var dedi. Meryem anaya benzeyen bir figür olduğunu gördük. O tarihte yumurtanın fotoğrafını çektirdim. O günden bugüne kadar bu yumurtayı 40 senedir elimde muhafaza ediyorum. 70-80 gram gelen yumurta şuanda 20-23 gram civarında geliyor”

Elinde üzerinde 29 tane mühür bulunan bir de semaver bulunduğunu kaydeden Balak, “Elimde 1903 tarihli bir semaver var. Üzerinde 29 tane mühür bulunuyor. Hem semaver, hem yumurtayı saklıyorum. Yumurtayı isteyen oldu ama vermeyi düşünmedim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • refik 4 yıl önce Şikayet Et
    İki zengin şahsiyet karşılaşır biri diğerine...Haberi okudunmu ? Haa evet 40 yıllık yumurta...Diğeri öbürüne bence bu yumurta yenmez der diğeri de yenir der.Ver aşağı al yukarı iddiaya girip bu dayıdan yüklü miktar vererek yumurtayı alırlar.Tabi yiyen hastahanede gözlerini açar.Hekim evladım geçmiş olsun hiç insan 40 yıllık yumurta yermi ?Direkten döndün verilmiş sadakan varmış.Hasta olan cevap verir.O değilde yumurtayı yersem 80 yıllık yumurtayıda yerim diye iddiaya girmiştim şimdi 80 yıllık yumurta bulmam lazım neticede iddia iddiadır...
    Cevapla
  • faik 4 yıl önce Şikayet Et
    Düşünsenize dayı rahmetli oluyor.Gerçi Allah geçimden versin. Çocuklar miras derdine düşüyor harala gürele derken iş mahkemeye kadar gidiyor.Hakim sorar evladım neyi paylaşamadınız evmi arsamı arabamı ...Cevap:YUMURTAYI...Hakim tabiki beyin eror...
    Cevapla
  • Tuzla 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar yaşlandıkça son dakika golü atmak istiyor
    Cevapla
  • Fakir 4 yıl önce Şikayet Et
    Fakirin ekmeği umut. Kirk yil ne saklasan daha degerli olurdu.
    Cevapla
  • Nazmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tursusu cikmis yumurtanin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.