Çorum

Çorum bunu konuşuyor! İnatçı muhtar...

06:44 02 Aralık 2019 12 Yorum Var
Çorum bunu konuşuyor! İnatçı muhtar...

Çorum'un Osmancık İlçesi'ne bağlı Belkavak Köyü’nde bulunan içme suyu deposu boşa akarken muhtarın köye suyu vermediği iddia edildi

Osmancık’a bağlı Belkavak Köyü’nde bulunan içme suyu deposu bakımsızlıktan dökülüyor. Deponun içler açısı hali, çevresinin çöplükten farksız olması ve muhtarın inadı yüzünden boşa akması köy halkını ve sanayi esnafı tarafından tepki topluyor. Heyelan nedeni ile Osmancık Organize Sanayi Sitesi yanına taşınan Belkavak Köyü’nün eski yerleşim yerindeki içme suyu DSİ tarafından köyün yeni yerleşim yanına taşındı. Eski yerleşim yerinden bulunan köyün içme suyu deposunun su borularının kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edilmesi üzerine köy muhtarının içme suyunu köy halkına vermediği iddia edildi.

Boşa akan ve köy halkına verilmeyen içme suyunun Organize Sanayi esnafı ve Osmancık’tan gelenlerin kullandığı öğrenilirken çevresi pislikten geçilmeyen su deposunun da bakımsızlıktan döküldü belirtildi. Boşa akan suyun sanayi esnafı tarafından sanayi bölgesine indirilmek istendiği ancak köy muhtarının eski köy yerleşim yerindeki ceviz bahçesi için bu suyu kullandığı, bu nedenle de suyu ne köy halkına nede sanayi esnafına vermek istemediği iddia edildi. 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Nuruosman 4 yıl önce Şikayet Et
    Depoyu birkenara bırakında orada bir ayet yazıyor onu okuyun o bizi kurtaracak. Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kim bilir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın tüm tarafları dinleten çözülmesi gerekir. Muhtemelen farklı bir konu var bu olayın için de. Şu kirli ola bilir mesela. Muhtarı kızdıracak bir olaylar silsilesi vardır felan.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Size bi soru corumlular leblebi yerken neden su icerler?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    O boruları kim tahrip etmiş acaba bide muhtar dinlenmeli
    Cevapla
  • Abdurrahman bulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok acil görevden alınmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.