Çorum

İki kardeş, bir hafta arayla vefat etti

07:06 04 Şubat 2020 3 Yorum Var
İki kardeş, bir hafta arayla vefat etti

Çorum Meslek Yüksek Okulu emekli öğretim üyesi Ahmet Tunay (68) kşam saatlerinde evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ahmet Tunay’ın kardeşi, Çorum futbol camiasının “Kirtik İsmail” olarak tanıdığı Belediyeden emekli İsmail Tunay da bir hafta önce vefat etmişti. Tunay kardeşlerin bir hafta arayla vefat etmesi, Çorum’da derin üzüntüyle karşılandı.

KARDEŞİNİN YOKLUĞUNA DAYANAMADI

Meslek Yüksek Okulu’nda 42 yıl öğretim görevlisi olarak çalıştıktan sonra emekli olan Ahmet Tunay’ın kardeşinin üzüntüsüyle sıkıntılı günler yaşadığı ve bugün kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Tunay, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Merhum Süleyman Tunay ile merhume Kadriye Tunay’ın oğulları, Hatice Tunay’ın eşi, Berçin Tunay, Erçin Tunay ve Aybüke Aknar’ın babaları olan Ahmet Tunay’ın cenazesi 3 Şubat Pazartesi günü (yarın) saat 11.30’da hastane morgundan alınarak evine getirilecek, helallik alındıktan sonra Ulu Cami’ye götürülecek. Merhumun cenazesi, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ulu Mezarlık’ta toprağa verilecek.

24 Ocak 2020 tarihinde ise Ahmet Tunay’ın kardeşi İsmail Tunay vefat etmişti. Belediyeden emekli İsmail Tunay, Çorum futbol camiasının “Kirtik İsmail” olarak tanıdığı bir şahsiyetti. Ahmet Tunay da kardeşi İsmail Tunay gibi bir süre Çorumspor’da futbol oynadı.

Tunay kardeşlerin ard arda vefat etmesi, acı ve üzüntüyü katladı. Her iki merhuma da Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Hayrullah Sümer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Dadasyy 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayat bu! Her an herşey olabilir. Ben Avrupa’ da yaşıyorum ve ben de böyle bir şeye şahit oldum. Aynı işyerinde çalışan 2 kardeş bir hafta arayla cuma günü aynı yerde ikiside motosiklet kazasında hayatlarını kaybettiler.
    Cevapla
  • bilal yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    20 şubat değil.20 ocak
    Cevapla
  • dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    20 subat yazısı yok zaten
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.