Çorum

Polonya'dan gelen Çorumlu: Bu ülkede güzel şeyler oluyor

08:34 26 Mart 2020 18 Yorum Var
Polonya'dan gelen Çorumlu: Bu ülkede güzel şeyler oluyor

Erasmus programıyla Polonya'da eğitim görmek için giden Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Polonya'da Çorumlu Eren Burak Çöplü, Polonya-Türkiye uçağı ile Türkiye'ye döndükten sonra karantinaya alınışı ile ilgili paylaşımda bulundu.

Polonya'da Erasmus eğitimi için Gazi Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencisi Eren Burak Çöplü, Polonya'dan Türkiye'ye getirilerek karantina yurduna yerleştirildi. Çöplü, karantina izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Sakarya KYK yurtlarında misafir kalan Gazi Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencisi Eren Burak Çöplü, yaşadıklarını kaydetti.

Erasmus öğrencisi olmasına rağmen, koronavirüs nedeniyle eğitime başlayamadıklarını anlatan Çöplü, Türkiye'ye geri dönmek için Büyükelçiliğe müracaat etti.

24 Mart´ta kendilerine uçak tahsis edildiğini ifade eden Eren Burak Çöplü, bilet parası ödediklerini ancak bu ücretin de ulusal ajans tarafından kendilerine iade edileceğinin söylendiğini aktardı.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı

Erasmus öğrencisi Çorumlu genç, KYK yurdunda ne şartlarda kaldıklarını çektiği video ile sosyal medyada paylaştı. Tüm ayrıntıları tek tek görüntüleyerek yorumlayan Çöplü, buzdolabından çay, kahve, kahvaltı, sular, meyve suyu görüntülerini paylaştı.

Üç öğün yemeğin yanı sıra havlu, şampuan, diş macunu ve diş fırçasına varana kadar tüm ihtiyaçların karşılandığını aktaran Eren Burak Çöplü, karantinada kalmayı bir vatan borcu olarak gördüklerini, kimseyi riske atmak gibi bir lükslerinin olmadığını, çok güzel ağırlandıklarını, bu ülkede güzel şeyler olduğunu söyledi.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Akın Akıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayran oldukları Avrupa tel tel dökülüyor, Allah'ım sen milletimize ve devletimize güç ver, sırtımızı yere getirme Allah'ım.
    Cevapla
  • Türker 4 yıl önce Şikayet Et
    Erasmusla avrupaya gidenlerin %90’ı BATI HAYRANI olup kendi memleketlerinden nefret eden tiplere dönüşüyor. Neden? Çünkü BATI’da fuhuş,içki,disko olanaklarına çok rahat erişiyor olmak...
    Cevapla
  • Nikel 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelde icimizdeki saksaklara anlat. Gözleri var görmüyorlar, kulaklari var isitmiyorlar.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    allah devletimize zeval vermesin inşaallah birliğimizi bozmak isteyenlerede firsat vermesin cok şükür ki Turkiye gibi cennet bi ulkede yaşıyoruz
    Cevapla
  • Ilgazlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin
  • Talha TANER 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ülkeleri dışarındaki vatandaşların gelmek isteyen kendi imkanları ile gelsin diyor. Türkiye 10 öğrenciye uçak gönderiyor, işte büyük devlet olmak budur. Kıymetini bilelim gençler. Sizler 90'lı yılların sonlarını ve 2000'li yılların başlarını hatırlamazsınız büyüklerinize sorun anlatırlar, memurunun maaşını ödeyemeyen devletten bu günlere yani yurtdışındaki vatandaşlarını ücretsiz getiriyor hasta olmasınlar diye. Dünya lideri RTE7nin kıymetini bilelim. İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz kanat çırpmaya başladık kendimizi dev aynasında görmeyelim biz kartaliz yilarca sen tavuksun dediler sonunda tavuk olmadığımızı kavradık kanat çırpmaya başladık büyük devlet olmak uçak göndermekle kıyaslanamaz şuan büyük devlet değiliz ALLAH in iziniyle büyük güçlü bir devlet olcaz kullerimizden yeniden doğdum zamanla çok çalışmayla hepsi olcak Reisden Allah razı olsun hepsi yavaş yavaş olcak
  • HANZO 4 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK ŞÜKÜR,sONSUZ ŞÜKÜR
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.