Denizli

Maçın ardından

00:21 31 Ağustos 2015
Maçın ardından

 PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Denizlispor'u 4-0 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Kadir Bektaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bundan sonra yine bu futbolu oynayarak her maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

Güzel bir futbol ve güzel bir skorla galip geldiklerini ifade eden Bektaş, şunları kaydetti:

"İki haftadır sayısız gol fırsatı buluyorduk ama değerlendiremiyorduk. Bugün 4 gol attık, artık bizim için de moral motivasyon oldu. Futbolcularımı kutluyorum, çok güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Skor bir tarafa, bütün ataklarımız organize bir şekilde gelişti. Neredeyse pozisyon vermeden maçı bitirmeyi bildik. Futbolcularıma 'ilk golü biz atarsak çok farklı bir galibiyet alırız" demiştim. Çok şükür böyle oldu. Bundan sonra yine bu futbolu oynayarak her maçımızı kazanmak istiyoruz."

- Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıkları için çok üzgün olduklarını kaydetti.

Denizlispor camiasından özür dileyen Altıparmak, "Futbolda çok ender yaşanacak talihsizliklerden birini yaşadık. Maçın ilk 10 dakikası içinde 2-0 mağlup duruma düştük. Aslında bunu çevirebilecek kalitemiz vardı ama bir türlü onu yakalayamadık. Taraftarımıza, maç sonundaki takıma ve kaleci Kazım'a olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere inansınlar, merak etmesinler, biz nasıl ki bir maç kazandığımızda sevinci abartmıyorsak, mağlup olduğumuzda da üzüntümüzü abartmayacağız. Ama bu maçtan alacağımız çok dersler var, biz o dersleri alacağız, o dersler üzerinde çalışacağız. Ben bütün oyuncularıma güveniyorum, inanıyorum. Biz iyi takımız ve bunu da herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.