Denizli

Büyükşehir Belediye'den amatör kulüplere yardım

15:57 15 Eylül 2015
Büyükşehir Belediye'den amatör kulüplere yardım

Denizli Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki amatör spor kulübüne 245 bin lira nakdi yardım yaptı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren 73 amatör spor kulübüne 245 bin lira nakdi yardımda bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, amatör spor klüplerine destek sağlanması nedeniyle Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sağlıklı ve bilinçli gençler yetişmesi için gençlere spor yapacakları ortamın sağlanması gerektiğini belirtti. 

Çocukların spor yapabilmeleri adına merkezde tesisler yaptıklarını, ilçelere de yapmaya başladıklarını dile getiren Zolan, şunları kaydetti:

"Çocuklara sportif anlamda imkanlar sunmaya devam ediyoruz. Yeterki, çocuklarımızın başka yanlış yerlere gitmelerini önleyip, spor dallarına ilgilenmelerini sağlayalım. Tek derdimiz, gençlerin doğru adreslerde buluşmasıdır. Bu noktada amatör spor kulüplerimiz, büyük fedakarlıklar yapıyor. Kendi ceplerinin para harcayarak, hiçbir beklentisi olamadan hizmet veriyorlar. Biz de kulüplerimizin sıkıntılarını bir nebze olsun gidermek için nakdi yardımda bulunmak istedik. Desteklerimiz devam edecek" 

Zolan, Kurban Bayramı'nın ardından kulüplere malzeme yardımı yapacakları müjdesini verdi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen de spor kulüplerin yanında olan Başkan Zolan'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 73 amatör spor kulübü temsilcisine toplam 245 bin liralık çek verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.