Denizli

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

19:45 20 Kasım 2015
Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

"Adana Demirspor maçı bizim çıkış maçımız olacak"

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, "Adana Demirspor maçı bizim çıkış maçımız olacak" dedi. 

Yeşil siyahlılar, 22 Kasım Pazar günü oynayacakları maçın hazırlıklarını, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. 

Teknik direktör Yalçın, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki takımları tanıdığını, Adana Demirspor'un etkili yönleri ile zaaflarını bildiğini ve oyun planının hazır olduğunu ifade etti.

Rakiplerinin bu yıl Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için güçlü bir kadro oluşturduğunu, Denizlispor'un da kaliteli bir takım olduğunu dile getiren Yalçın, futbolseverlerin seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleyeceğini belirtti. 

Puan cetvelinde 17. sırada bulunan Denizlispor'un, bu konumda olmayı hak etmediğini kaydeden teknik direktör Yalçın, şunları söyledi:

"Denizlispor her maçta iyi futbol oynadı ama bir türlü bunu skora yansıtamadı. Şanssızlıklar yaşanması ve sakat oyuncuların çok olması da buna etki yaptı. Şu anda Dimov dışında sakat oyuncumuz yok, maça hazırız. Adana Demirspor maçına odaklandık ve bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyoruz. Adana Demirspor maçı bizim çıkış maçımız olacak. Bu hafta dahil bundan sonra oynayacağımız her maçtan puan almamız gerekiyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.