Denizli

Denizli'de "hobi bahçeleri" projesi

14:35 23 Kasım 2015
Denizli'de "hobi bahçeleri" projesi

Denizli Merkezefendi Belediyesi, insanların günlük yaşamın koşuşturmasından ve stresten uzaklaşması, aynı zamanda organik tarım yapabilmesi amacıyla her biri 60 metrekarelik 101 hobi bahçesi projesini hayata geçirdi. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, günlük yaşamın koşuşturması ve stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşların, toprakla uğraşıp organik ürün yetiştirebilmesi amacıyla "hobi bahçeleri" projesini hazırladıklarını bildirdi. 

Bahçelievler Mahallesi'nde 12 bin metrekare alan üzerinde, her biri 60 metrekare 101 hobi bahcesinin yapımına başlandığı bilgisini veren Subaşıoğlu, bu bahçelerin kiralama yöntemiyle vatandaşlara tahsis edileceğini belirtti.

Subaşıoğlu, şunları söyledi:

"Bu proje sayesinde vatandaşlarımız biraz olsun dijital hayatın baskısından kurtulabilecek ve hayatı doğal yaşama imkanı bulabilecek. Projede sayesinde vatandaşlarımız, bahçelerinde organik tarım yapabilecek. Herkes sebze ve meyve yetiştirebilecek. Hobi bahçesinin daha tamamlanmadan vatandaşlarımız tarafından kabul görmesi bizi sevindirmiştir. Sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.