Denizli

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

14:21 05 Ocak 2016
Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

"Devre arasında eksiklerimizi giderip, ikinci yarıda daha hazır bir takım olacağız"

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, devre arasındaki kamp döneminde eksikleri gidererek, ikinci yarıda daha hazır bir takım olacaklarını söyledi. 

Yalçın, yaptığı açıklamada futbolculara verilen iznin ardından ikinci yarı hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başladıklarını belirtti.

İkinci yarıya kendi tesislerinde hazırlanacaklarını kaydeden Yalçın, sakatlıkları bulunan Cem Tosun, Dimov, Tuna Üzüncü, Furkan Şeker ve Mustafa Keçeli'nin takımla birlikte antrenmanlara başladığını aktardı.

İlk yarının son haftalarında iyi bir grafik ortaya koyduklarını söyleyen Yalçın, "Bunun devam edeceğini düşünüyorum. Bunun devam etmesi için deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor maçı bizim için çok önemli. Oyuncularımızın moral ve motivasyonları yakaladığımız başarı grafiğinin süreceğini ortaya koyuyor. Devre arasında eksiklerimizi giderip, ikinci yarıda daha hazır bir takım olacağız" dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Yalçın, orta saha, forvet ve sol kanat hattına üç futbolcu transfer edilmesi için yönetim kuruluna rapor verdiğini dile getirerek, "Transferler konusunda kulübümüzün maddi sıkıntıları aştığında yeniden değerlendireceğiz. Yönetimimiz maddi sıkıntıyı hallettiği takdirde tabi ki transfer de yapacağız. Transferlerde aceleci davranmayacağız, Denizlispor'a fayda sağlayacak oyuncular transfer edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.