Denizli

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

18:05 15 Ocak 2016
Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

Ligin ikinci yarısındaki ilk maçı çok önemsediklerini aktaran Yalçın şunları kaydetti:

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, Multigroup Alanyaspor maçını kazanarak ikinci yarıya fırtına gibi girmek istediklerini söyledi.

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı karşılaşmalarının başlayacağını anımsatarak, ilk müsabakalarının pazartesi günü Multigroup Alanyaspor deplasmanında olduğunu söyledi.

"İkinci yarıda da oyuncularımızın performanslarını artacağını düşünüyorum. Son 6 haftada yakaladığımız ivmeyi tekrarlayarak hızla düşme hattından uzaklaşacağız. Alanyaspor maçını kazanarak ikinci yarıya fırtına gibi girmek istiyoruz. Oyuncularımızda maçın bir an önce gelmesi ve maçı oynama hırsı, isteği var. Lige verilen arada futbolu özledik. Alanyaspor maçı ile iyi bir başlangıç yaparak ligi güzel bir yerde bitireceğiz."


- "Transfer şu durumda bizim için çok büyük lüks"



Ali Yalçın, Denizlispor yönetiminin 21 Ocak Perşembe günü olağan genel kurulun yapılacağını hatırlatarak, "Transferleri her şeyin olumlu olacağını düşünerek istedik. Futbolcuların alacakları var ve durumumuz ortada. Herkes her şeyi biliyor, saklamanın gereği yok. Şu durumda transfer bizim için çok büyük bir lüks" ifadelerini kullandı.

Takımda çok deneyimli ve tecrübeli futbolcuların olduğunun altını çizen Yalçın, takımının kötü günlerde bile ayağa kalkarak mücadele etmeyi bildiğini söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.