Denizli

Denizlispor'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

21:01 20 Ocak 2016
Denizlispor'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, Kardemir Karabükspor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini, bunu başaracak kalitede ve güçte olduklarını söyledi.

Yeşil-siyahlılar, teknik direktör Ali Yalçın yönetiminde, 24 Ocak Pazar günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Yalçın, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta başında Multigroup Alanyaspor'a karşı alınan farklı mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları için beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade etti.

Multigroup Alanyaspor maçını geride bıraktıklarını artık Kardemir Karabükspor maçına odaklandıklarını vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:

"Yaptığımız hataları biliyoruz ve bunlardan ders çıkaracağız. Karabükspor maçına çok farklı çıkacağız. Rakibimize karşı ilk yarıda çok iyi futbol oynadık. Kendi kalemize attığımız golle sahadan mağlup ayrıldık. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağız. İki takım da sezona lige başladığı kadro ile devam ediyor. Alanyaspor maçından sonra kenetlendik. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz, bunu da başaracak kalitemiz ve gücümüz var."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.